![]() ![]() |
27 06 2010, 16:52
|
|
|
Yeni Öğrenci ![]() Grup: Üye İleti: 1 Katılım: 27-06-2010 Üye No: 243 |
|
|
|
|
29 06 2010, 10:39
|
|
![]() Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 295 Katılım: 26-08-2009 Üye No: 20 |
Merhaba , ben (İNG) uluslararası ilişkiler bölümü öğrencisi olarak elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım.Bu sene işletme öğrencileri dışında lisans programlarında 1. sınıf öğrencisi olan arkadaşımız yok.Herkes bu sene ingilizce hazırlık eğitimi aldı.Polimer mühendisliği Türkiye'de ilk olması sebebiyle büyük önem arzediyor.Ve polimer mühendisi bizim tabirimizle polimerci arkadaşlardan aldığım duyumlara göre Türkiye'de önü açık bir bölüm.Plastik sanayinde ihtiyaç olan uzman elaman ihtiyacını karşılamak için bölümümüzün Türkiye'de tek olması ilerisi için bir avantajdır diye düşünüyorum.Daha teknik ve detaylı açıklamayı polimerci arkadaşlarım yapacaktır diye düşünüyorum.Son olarak polimer mühendisliğinin eğitim kadrosundan da bahsetmeden geçemiyeceğim.Bölüm gerçekten de alanında uzman akademisyeleri barındırıyor.Sonuç olarak yeni açılan diğer üniversitelerle ''UFAK BİR ARAŞTIRMA SONUCU'' mukayese edersen Yalova Üniversitesinin farkını çok açık bir şekilde görebileceğini söyleyebilirim.
|
|
|
|
3 Hafta önce
|
|
![]() Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 168 Katılım: 25-08-2009 Üye No: 11 |
AFERİN SAKELSE KAPMIŞSIN Bİ ŞİLER:)
-------------------- YARINDAN UMUTLU..
Wollt ihr das Bett in Flammen sehen? wollt ihr in haut und haaren untergehen ihr wollt doch auch den dolch ins laken stecken ihr wollt doch auch das blut vom degen lecken[font="Georgia"][/font] |
|
|
|
3 Hafta önce
|
|
![]() Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 295 Katılım: 26-08-2009 Üye No: 20 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 05 09 2010, 10:44 || Skin Edit by Dark |