Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Yalova Üniversitesi Facebook Sayfasına gitmek için tıklayın!

Reply to this topicStart new topic
> ...
yasar1991
mesaj 27 06 2010, 16:52
İleti #1

Yeni Öğrenci
*

Grup: Üye
Üye No: 243

slm arkadaşlar ben Polimer Mühendisliği ve Enerji Sistemleri Mühendisliği ni araştırıyorum acaba kaçıncı olarak bu bölümlere giriliyor?(lys de 470 puan gelicek büyük ihtimal) geleceğe umutla bakıyomusunuz? rolleyes.gif yalova nasıl biyer 19 senedir istanbul yaşamış biri oraya ısınabilirmi? sorularımı cevap verirseniz çok sevinirim.
Go to the top of the page

+Quote Post
sakelse
mesaj 29 06 2010, 10:39
İleti #2

Süper Öğrenci

Üye No: 20

Merhaba , ben (İNG) uluslararası ilişkiler bölümü öğrencisi olarak elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım.Bu sene işletme öğrencileri dışında lisans programlarında 1. sınıf öğrencisi olan arkadaşımız yok.Herkes bu sene ingilizce hazırlık eğitimi aldı.Polimer mühendisliği Türkiye'de ilk olması sebebiyle büyük önem arzediyor.Ve polimer mühendisi bizim tabirimizle polimerci arkadaşlardan aldığım duyumlara göre Türkiye'de önü açık bir bölüm.Plastik sanayinde ihtiyaç olan uzman elaman ihtiyacını karşılamak için bölümümüzün Türkiye'de tek olması ilerisi için bir avantajdır diye düşünüyorum.Daha teknik ve detaylı açıklamayı polimerci arkadaşlarım yapacaktır diye düşünüyorum.Son olarak polimer mühendisliğinin eğitim kadrosundan da bahsetmeden geçemiyeceğim.Bölüm gerçekten de alanında uzman akademisyeleri barındırıyor.Sonuç olarak yeni açılan diğer üniversitelerle ''UFAK BİR ARAŞTIRMA SONUCU'' mukayese edersen Yalova Üniversitesinin farkını çok açık bir şekilde görebileceğini söyleyebilirim.

+Quote Post
istanBULL
mesaj 3 Hafta önce
İleti #3

Süper Öğrenci

Üye No: 11

AFERİN SAKELSE KAPMIŞSIN Bİ ŞİLER:)

--------------------
YARINDAN UMUTLU..

Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?
wollt ihr in haut und haaren untergehen
ihr wollt doch auch den dolch ins laken stecken
ihr wollt doch auch das blut vom degen lecken[font="Georgia"][/font]

+Quote Post
sakelse
mesaj 3 Hafta önce
İleti #4

Süper Öğrenci

Üye No: 20

QUOTE(istanBULL @ 14 08 2010, 14:01) *
AFERİN SAKELSE KAPMIŞSIN Bİ ŞİLER:)

Diosun smile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm Tarih : 05 09 2010, 10:44 || Skin Edit by Dark