![]() ![]() |
3 Hafta önce
|
|
|
Yeni Öğrenci ![]() Grup: Üye İleti: 6 Katılım: 3 Hafta önce Üye No: 278 |
|
|
|
|
3 Hafta önce
|
|
|
Yeni Öğrenci ![]() Grup: Üye İleti: 6 Katılım: 3 Hafta önce Üye No: 278 |
bu arada yurt başvuruları 16 ağustosta başlıyormuş öğrendiğim kadarıyla. Yurtların fiyatı, yerleri ve kaç kişilik olduklarıyla ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
|
|
|
|
3 Hafta önce
|
|
|
Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 30 Katılım: 3 Hafta önce Nereden: istanbuL.. Üye No: 302 |
merhaba arkadaşlar. bu yıl yalova üniversitesi çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri ikinci öğretim kazandım. sormak istediğim şeyler var. bu bölümü kazanan ve burada olan kişiler varmı? devlet yurdu ikinci öğretime çıkarmı ve devlet yurdu okula ne kdr uzaklıkta? ve ikinci öğretim ders saatleri en geç kaçta bitiyor? bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..
|
|
|
|
3 Hafta önce
|
|
|
Öğrenci ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 28 Katılım: 3 Hafta önce Üye No: 303 |
facebook ta 2010 LYS'de Yalova Üniversitesi'ni kazananlar diye bi grup bulamadım bennnnnnnnnnnnnS:S:
|
|
|
|
2 Hafta önce
|
|
|
Yeni Öğrenci ![]() Grup: Üye İleti: 5 Katılım: 2 Hafta önce Üye No: 319 |
bende bu yıl çeko yu kazandım bilgi alabileceğimiz kimse yok mu ???
|
|
|
|
2 Hafta önce
|
|
|
Yeni Öğrenci ![]() Grup: Üye İleti: 5 Katılım: 2 Hafta önce Üye No: 319 |
yalova üniversitesi die bi grup var ama =))
|
|
|
|
2 Hafta önce
|
|
![]() Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 295 Katılım: 26-08-2009 Üye No: 20 |
merhaba arkadaşlar. bu yıl yalova üniversitesi çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri ikinci öğretim kazandım. sormak istediğim şeyler var. bu bölümü kazanan ve burada olan kişiler varmı? devlet yurdu ikinci öğretime çıkarmı ve devlet yurdu okula ne kdr uzaklıkta? ve ikinci öğretim ders saatleri en geç kaçta bitiyor? bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.. Devlet yurdu 2. öğretimlere çıkabilir. Devlet yurdu iibf'ye 2-3 dakikalık mesafede. |
|
|
|
2 Hafta önce
|
|
|
Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 30 Katılım: 3 Hafta önce Nereden: istanbuL.. Üye No: 302 |
|
|
|
|
2 Hafta önce
|
|
|
Yeni Öğrenci ![]() Grup: Üye İleti: 1 Katılım: 2 Hafta önce Üye No: 352 |
|
|
|
|
2 Hafta önce
|
|
|
Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 38 Katılım: 30-09-2009 Nereden: Tuzla/İstanbul Üye No: 145 |
arkadaşlar bu taban puanlarının yanında bide sıralamaları yazabilirmisiniz? Ozaman geçen seneyle bi kıyaslama yapabiliriz. Mesela polimer mühendisliği 380 ile kapatmış, bu kaç bininciye denk geliyor?
|
|
|
|
2 Hafta önce
|
|
|
Yeni Öğrenci ![]() Grup: Üye İleti: 4 Katılım: 2 Hafta önce Üye No: 362 |
başta yalova çıkınca acaip korktum doğrusu ama alışmaya çalışıorum bilgi istiyorum hukuk...
|
|
|
|
2 Hafta önce
|
|
![]() Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 92 Katılım: 28-08-2009 Nereden: İstanbul-Yalova Üye No: 39 |
facebook ta 2010 LYS'de Yalova Üniversitesi'ni kazananlar diye bi grup bulamadım bennnnnnnnnnnnnS:S: o grubu kapattım ben açmıştım alternatif olarak http://www.facebook.com/group.php?gid=1488...6970&ref=ts bu gruba dahil olabilirsiniz. -------------------- Müziksiz Bir Hayat Hatadır
Friedrich Wilhelm Nietzsche |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 05 09 2010, 10:56 || Skin Edit by Dark |