![]() ![]() |
29 07 2010, 21:26
|
|
|
Öğrenci ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 10 Katılım: 29-07-2010 Üye No: 259 |
|
|
|
|
30 07 2010, 15:45
|
|
![]() Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 92 Katılım: 28-08-2009 Nereden: İstanbul-Yalova Üye No: 39 |
arkadaşar merhaba nasıl bir bölüm ona göre tercihlerime ekleyeceğim merhaba ben polimer mühendisliğinde okuyorum. Ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla sosyal hizmetin iyi bir bölüm olduğunu biliyorum. Kaliteli hocaları var. İyi de bir bölüm. Kamuda iş garantisi var bildiğim kadarıyla. Ve çok az üniversitede var bu bölüm. Ben bölümü okuyan arkadaşlardan birine ulaşacağım. Sana ayrıntılı bilgi verirler bu sayfadan. -------------------- Müziksiz Bir Hayat Hatadır
Friedrich Wilhelm Nietzsche |
|
|
|
4 Hafta önce
|
|
|
Yeni Öğrenci ![]() Grup: Üye İleti: 1 Katılım: 4 Hafta önce Üye No: 269 |
slm arkdslar bnde bu sne sosyal hızmetlr ıstyrum ck az unı de var yalovyı yazmyı dsnuyrum nasıl bı unıverste oldgnu soylrsenız sevınırım:))
|
|
|
|
3 Hafta önce
|
|
|
Yeni Öğrenci ![]() Grup: Üye İleti: 4 Katılım: 3 Hafta önce Üye No: 282 |
sLm arkadaşLr bende geliorum yalovaya:)) bişi sormak istiyrm bu bölümde hazrlık var mı??
|
|
|
|
3 Hafta önce
|
|
![]() Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 92 Katılım: 28-08-2009 Nereden: İstanbul-Yalova Üye No: 39 |
evet var 1 sene hazırlık
-------------------- Müziksiz Bir Hayat Hatadır
|
|
|
3 Hafta önce
|
|
|
yani bu bölüm 5 yıllık oluo o zmn:s
|
|
|
|
3 Hafta önce
|
|
evet bu arada facebook grubumuzu açtık 2010 LYS'de Yalova Üniversitesi'ni kazananlar bekleriz
-------------------- Müziksiz Bir Hayat Hatadır
|
|
|
3 Hafta önce
|
|
|
teşekkrLr:))
|
|
|
|
2 Hafta önce
|
|
![]() Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 287 Katılım: 10-09-2009 Nereden: amasya Üye No: 79 |
sosyal hizmet bölümünde hazırlık yok arkadaşlar...
-------------------- impossible is nothing...
|
|
|
|
2 Hafta önce
|
|
|
gecn yılki yazşmalrnızı okudm bazıları hazırlıkta kalack herkes gibilernden bişiler yazmşlar emin olamadm o yzdn ?
|
|
|
|
2 Hafta önce
|
|
![]() Öğrenci ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 29 Katılım: 2 Hafta önce Nereden: Adana Üye No: 365 |
Arkadaşlar kılavuzda hazırlık olduğu yazıyor. Birkaç kişide hazırlık yok diyor. Sonuç olarak var mı yok mu?
-------------------- “Ya kendin dikebilirsin ya hiç kimse. Eline yalnızca bir iğne bir iplik verebilirim." dedi Tanrı.
|
|
|
|
1 Hafta önce
|
|
![]() Süper Öğrenci ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 287 Katılım: 10-09-2009 Nereden: amasya Üye No: 79 |
özetlemek gerekirse eğer 2. öğretim değilseniz hazırlık okuyacaksınız arkadaşlar...
|
|
|
|
6 Gün önce
|
|
|
Yeni Öğrenci ![]() Grup: Üye İleti: 1 Katılım: 6 Gün önce Üye No: 404 |
|
|
|
|
6 Gün önce
|
|
hoş geldin çağla aramıza
|
|
|
|
1 Gün önce
|
|
|
Yeni Öğrenci ![]() Grup: Üye İleti: 1 Katılım: 1 Gün önce Üye No: 421 |
slm arkadaşlar bende sosyal hizmet bölümüne yerleştim ve dün kaydımı yaptım sorum olacaktı şimdi ben birinci öğretimim ve hazırlık sınavı var diyelim ki sınavı geçtim ama ingilizcem çokta iyi değil birinci sınıfta dersler ingilizce mi olacak yoksa ingilizce dersleri devam mı edecek
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 05 09 2010, 10:47 || Skin Edit by Dark |